Åkersberga motorburna ungdomar

Vilka är vi?

 November 2015 startade en grupp ungdomar föreningen ÅMU- Åkersbergas motorburna ungdomar.Man behöver inte bo i kommunen för att vara med. Vi vill att detta ska ge ett eko ut i våra kranskommuner. Det ska vara posetiv reklam för kommunen, då vi känner att vi kan komplitera dess verksamhet med ungdomar som har ett motorintresse.

ÅMU är en idell ungdomsförening som står på egna ben,men vi har ett samarbete med fritidsgårdarna i Åkersberga samt andra aktörer.

Vi deltar i många olika saker för att stödja andra aktörer,men vårt mål är att ge ungdomar med motorintresse en meningsfull fritid där man kan och har möjligheten att utveckla sig själv och tillsammans med andra.vi är med i fritidsforum: Riksförbundet Sveriges Fritids-Hemgårdar.samt Riksidrottsförbundet.

Vad kan föreningen hjälpa mig med?

Är du åldern 13 år och uppåt, har ett intresse för bilar, mopeder, meck eller bara vill lära dig mer. Eller kanske du och dina vänner har någon idé som ni skulle vilja få igång, som ni skulle vilja göra tillsammans med oss. Då kontaktar ni oss. Vi kan tillsammans göra en projektansökan. Efter beviljad ansökan kan föreningen hjälpa till att hitta sponsorer, söka medel för lokalhyror etc.

Sen år 2016 sammarbetar vi med krutcupen/enkel bilsport. Vi arrangerar även motorveckor under lov.

Från 2016 å fram till nu har vi vuxit och blivit sedda av många aktörer samt privat personer som gärna är oss behjälpliga. I nuläget har vi många olika projekt som vi ska genomföra själva eller med aktörer som ställt oss frågan om vi kan.

Det kan vara:Funktionärer på andra tävlingar som rally, folkrace, dragracing, utställningar mm

Vi får ta del av:

Utbildningar som flaggfunktionärer, banlicens å mycket mer.

Kostar det något?

Du måste bli medlem i föreningen för att ta del av olika aktiviteter. Medlemsskapet kostar 300kr/år. Är man inte intresserad av vidare medlemsskap så avslutar det automatiskt till dess att årsmötet hålls före den sista mars. 

Dela den här sidan